Verzekering

De Proctos Kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars

De zorg die we leveren valt onder de basisverzekering en wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.  U heeft wel een verwijsbrief van uw huisarts of een andere medisch specialist nodig.

Eigen risico

Wij declareren de behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kosten. Houdt u wel rekening met uw verplicht eigen risico. In 2019 en 2020 is het minimale eigen risico € 385,--. Bij uw zorgverzekeraar kunt u navragen hoe hoog uw eigen risico nog is voor 2019 en 2020.

Tarieven

Aan uw zorgverzekeraar brengen wij een totaalbedrag in rekening. Dat is de totaalprijs van alle verschillende onderdelen van uw behandeling. 
Als u niet binnen Nederland verzekerd bent, dan geldt het passantentarief. Deze passantentarieven kunnen afwijken van de prijzen die wij voor dezelfde behandeling afgesproken hebben met uw zorgverzekeraar.

Hier kunt u de passantentarieven vinden: 

Passantentarieven 2019

Passantentarieven 2020

Vragen over uw factuur kunt u stellen aan uw zorgverzekeraar. Op www.nza.nl vindt u antwoord op veel gestelde vragen.

Wenst u meer informatie?

Mocht u informatie willen inwinnen bij uw verzekeraar: we staan bekend onder de naam Stichting Proctos Klinieken, statutair gevestigd te Bilthoven; AGB-code 22220336.

Heeft u nog vragen?

Belt u ons dan gerust op 030-2250260 of via het contactformulier.