Voor verwijzers

Patiente in de proctologische houding

Hoe kunt u naar ons verwijzen?

Het is mogelijk om naar ons te verwijzen via ZorgDomein. Naar aanleiding van de doorverwijzing via ZorgDomein nemen wij contact op met de patiënt. Patiënten met een verwijsbrief kunnen ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Voor welke klachten kunt u verwijzen naar de Proctos Kliniek

De Proctos Kliniek behandelt aandoeningen aan de anus en endeldarm. Patiënten met anale klachten zoals jeuk, pijn, bloedverlies, bultjes, incontinentie of obstructieve defecatie kunnen bij ons terecht. Ook patienten met een sinus pilonidalis (haarnestcyste in de bilnaad).

Spoed

Voor spoedklachten zijn er spoedplekken gereserveerd. U kunt bellen naar 030 225 0260 wanneer u een patiënt met spoed wil doorverwijzen . Tevens is het mogelijk om spoedgevallen via ZorgDomein door te geven. Wij nemen na ontvangst van uw bericht contact op met de patiënt.

Terugkoppeling

U krijgt terugkoppeling na het eerste polikliniekbezoek. Daarin staan de eerste bevindingen. Andere momenten waarop u terugkoppeling krijgt is wanneer een patiënt een ingreep ondergaat voor zowel klinische als poliklinische ingrepen. Uiteraard krijgt u een bericht wanneer de patiënt hier ontslagen wordt.

Intercollegiaal overleg

Voor intercollegiaal overleg kunt u mailen naar info@proctoskliniek.nl of bellen naar 030 225 0260. Wij komen zo spoedig mogelijk terug op uw verzoek wanneer niet meteen kan worden doorgeschakeld.

Vergoeding van zorg

De Proctos Kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Behandelingen die worden aangeboden vallen onder de verzekerde basiszorg. Meer informatie vindt u op de pagina verzekeringen.