Voor verwijzers

Patiente in de proctologische houding

Hoe kunt u naar ons verwijzen?

Het is mogelijk om naar ons te verwijzen via ZorgDomein. Patiënten met zo'n verwijzing kunnen zelf contact met ons opnemen voor een afspraak.

Voor welke klachten kunt u verwijzen naar de Proctos Kliniek

De Proctos Kliniek behandelt aandoeningen aan de anus en endeldarm. Patiënten met anale klachten zoals jeuk, pijn, bloedverlies, bultjes, incontinentie of obstructieve defecatie kunnen bij ons terecht. Ook patienten met een sinus pilonidalis (haarnestcyste in de bilnaad).

Spoed

Voor spoedklachten zijn er speciale plekken gereserveerd. U kunt bellen naar 030 225 0260 wanneer u een patiënt met spoed wilt doorverwijzen.

Intercollegiaal overleg

De Proctos Kliniek hecht veel waarde aan een goede relatie en samenwerking met onze verwijzers. Daarom zijn we graag bereikbaar voor vragen en overleg. Vanaf 1 mei kunt u ook direct contact opnemen via onze intercollegiale overleglijn 030 - 820 17 32.

Terugkoppeling

U krijgt terugkoppeling na het eerste polikliniekbezoek. Daarin staan de eerste bevindingen. Andere momenten waarop u terugkoppeling krijgt is wanneer een patiënt een ingreep ondergaat voor zowel klinische als poliklinische ingrepen. Uiteraard krijgt u een bericht wanneer de patiënt hier ontslagen wordt.

Vergoeding van zorg

De Proctos Kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Behandelingen die worden aangeboden vallen onder de verzekerde basiszorg. Meer informatie vindt u op de pagina verzekeringen.