Vacature dermatoloog

9 jan 2018

DERMATOLOOG (M/V) voor 1 dag in de week

In verband met uitbreiding van onze specialistische zorg zoeken wij per direct een DERMATOLOOG m/v voor 1 dag per week (0,2 fte) met het aandachtsgebied proctologie. Ervaring is geen vereiste maar strekt wel tot aanbeveling.

De Proctos Kliniek is een jong, snel groeiend gespecialiseerd medisch centrum voor proctologische aandoeningen. Ons huidige medische team bestaat uit vijf in de proctologie gespecialiseerde chirurgen, een MDL-arts, een bekkenfysiotherapeute, een medisch psycholoog, een arts-sexuoloog en twee continentie verpleegkundigen. Tevens werken wij intensief samen met (uro)gynecologen.

Wij bieden een inspirerende, kleinschalige werkomgeving waarbinnen een ondernemend karakter veel ruimte heeft om te groeien. Wij streven ernaar om hèt referentiecentrum op dit vakgebied te worden.

Onze visie is dat continue verbetering van de patiëntenzorg alleen maar mogelijk is als we ons actief inzetten voor onderwijs, wetenschap, kwaliteit en ontwikkelingen op het gebied van de informatie technologie.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een zorgvuldige en efficiënte communicatie met de patiënt waarbij de arts-patiënt relatie zo veel mogelijk wordt gewaarborgd. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn vereist.

Salariëring is conform AMS.

Ons centrum is gevestigd op het Berg en Bosch terrein in Bilthoven. Voor meer informatie bezoek onze website: www.proctoskliniek.nl

Bent u geïnteresseerd? Stuur uw sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 15 februari 2018 ter attentie van Charlotte Molenaar, chirurg naar cbh.molenaar@proctoskliniek.nl