Corona update Proctos Kliniek

2 Nov 2020

Blijf niet thuis als u anale klachten heeft maar bezoek ook nu ons spreekuur!

De Proctos Kliniek is normaal geopend om juist tijdens deze tweede COVID19 golf te zorgen dat mensen met anale klachten geholpen kunnen worden. Stel een bezoek aan de dokter niet uit als u anale pijn, anaal bloedverlies, pusverlies, anale jeuk, incontinentie voor ontlasting of verstopping heeft.

Indien u klachten heeft die bij COVID19 passen of in quarantaine zit, adviseren wij u om ons te bellen om te overleggen wat voor u het beste is. Uw huisarts kan ons eventueel via Zorgdomein rechtstreeks om advies kan vragen en u kunt ook een afspraak maken voor een videoconsult.

De Proctos Kliniek blijft patienten met anale klachten behandelen, ook tijdens de tweede golf!

zie ook de volgende link

Mondkapje

Vanaf vandaag verzoeken wij u om altijd een mondkapje te dragen als u zich binnen ons gebouw in een openbare ruimte bevindt. Wij verzoeken u deze op te houden als u in de wachtkamer zit. Wij vinden de veiligheid van u en onze medewerkers van het grootste belang en hopen hiermee verspreiding van het Corona virus te kunnen voorkomen.

Indien u niet over een mondkapje beschikt, zullen wij u bij binnenkomst een mondkapje ter beschikking stellen. De algemene maatregelen zoals hieronder weergegeven in ons bericht van 10 juli zijn tevens nog steeds belangrijk!

Covid – 19

Op Park Berg en Bosch zijn er diverse maatregelen getroffen om besmetting met het corona virus zo laag mogelijk te houden. Dit is zowel in de algemene ruimten als door de huurders binnen de eigen organisaties gedaan. Helaas is er landelijk sprake van een verhoging van het aantal besmettingen. Namens eigenaresse en beheerder willen we een ieder vragen uw medewerkers, bezoekers en patiënten nogmaals te attenderen op de genomen maatregelen op Park Berg en Bosch zoals;

 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
 • Iedereen houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van een ander.
 • Begeleiders blijven buiten of wachten in de auto.
 • Bent u verkouden of heeft u griepachtige klachten blijf dan thuis en laat u zo nodig testen!

 

Update 10-07-2020

In verband met de maatregelen om verder verspreiding van het Corona-virus te voorkomen hanteren wij de algemene maatregelen die voor iedereen in Nederland gelden. In de Proctos Kliniek behandelen we geen patiënten die besmet zijn met het Corona-virus. Op deze pagina willen wij u op de hoogte brengen van de maatregelen die we genomen hebben om uw bezoek aan de kliniek zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen.

Aanmelden bij de balie

 • U meldt zich aan de balie waarna onze medewerker u verwijst naar een van de wachtruimtes.
 • Indien u te vroeg bent voor uw afspraak, wordt u doorverwezen naar een wachtruimte verderop in de kliniek. U houdt  dan zelf de tijd van de afspraak in de gaten en komt 5 minuten voor de afspraak naar de centrale ontvangstruimte waar u zult worden opgehaald voor de afspraak.

Algemene maatregelen

 1. Iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar
 2. We schudden geen handen
 3. Niezen en hoesten in de elleboog
 4. Maak na het toiletbezoek de wc bril met een alcoholdoekje schoon en na het handen wassen de kraan. Daarna desinfectie van uw handen. De instructie hiervoor hangt op het toilet.
 5. Indien uw temperatuur >37,5 graden is, dan blijft u thuis.
 6. Wij verzoeken u om thuis, voorafgaande aan uw bezoek onderstaande vragen door te nemen. Indien u de vragen met -ja- beantwoordt kunt u de kliniek niet bezoeken.
  Wij vragen u dan telefonisch contact met ons op te nemen. Ook als u nu geen klachten meer heeft, maar deze wel heeft gehad in de afgelopen twee weken.
 1. Heeft u last van kortademigheid in rust of bij lichte inspanning?
 2. Heeft u last van spierpijn in rust of bij lichte inspanning?
 3. Heeft u last van algehele malaise in rust of bij lichte inspanning?
 4. Heeft u last van hoesten?
 5. Heeft u last van keelpijn?
 6. Heeft u last van neusverkoudheid: snotteren/niezen/loopneus/verstopt neus?
 7. Heeft u last van recent ontstane onverklaard smaak en/of reukverlies (ook zonder neusverkoudheid)?
 8. Heeft u last van extreme vermoeidheid?
 9. Heeft u last van pijn achter de ogen?
 10. Heeft u op dit moment last van (onverklaarde) diarree?
 11. Heeft u een huisgenoot/partner met een bewezen of verdachte COVID-19

Als een ieder zich houdt aan de afspraken dan houden we onze kliniek veilig en kunnen we onze patiënten weer alle zorg en aandacht geven die u van ons gewend bent.

Voor meer informatie over de ontwikkelingen van het Coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM.

Team Proctos Kliniek