Corona update Proctos Kliniek

16 Mar 2020

Informatie over hoe we omgaan met het Coronavirus in de Proctos Kliniek

Update 24-03-2020 13:00

Kijk op www.analeklachten.online wat u zelf aan uw anale klachten kan doen. Deze website is een initiatief van de Proctos Kliniek in samenwerking met ziekenhuizen verspreid over Nederland.

We doen er alles aan om een verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen dan wel te beperken. Wij hebben de benodigde voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van onze patiënten en ons personeel te beschermen. Dit betekent voorlopig dat we tot 16 april 2020 anders omgaan met bezoek van onze patiënten aan de kliniek.

Wat is onze werkwijze tot 16 april 2020?

  • Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt dan plannen wij een telefonische afspraak in met de chirurg. Zo nodig maakt u na overleg met de chirurg op korte termijn een fysieke afspraak op de polikliniek.
  • Als u vóór 16 april 2020 een fysieke afspraak bij ons heeft dan bellen wij u om deze afspraak om te zetten in een telefonisch consult met uw behandelend chirurg.
  • Als u vóór 16 april 2020 een afspraak voor een poliklinische behandeling heeft, dan bellen wij u waarschijnlijk begin april om een nieuwe datum in te plannen.
  • Als u vóór 16 april 2020 gepland stond voor een operatie, dan bellen wij u waarschijnlijk begin april om een nieuwe datum in te plannen.
  • Voor het inplannen van controle afspraken adviseren wij u om ons te mailen: balie@proctoskliniek.nl
  • Is er sprake van een spoedgeval of heeft u een dringende vraag dan kunt u telefonisch contact opnemen met de kliniek: 030-2250260.

Wij werken met een klein team om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Het kan dus zijn dat we u niet meteen te woord kunnen staan. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Namens het team van de Proctos Kliniek

Voor meer informatie over de ontwikkelingen van het Coronavirus verwijzen wij u naar de website van het RIVM